Hofgarden Tuinspecialist is een familiebedrijf en kan hierdoor goedkoop werken. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, onderhoud, bestratingen, schuttingbouw, bomenrooien en meer. Wij maken uw nieuwe tuin compleet klaar.

 

Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen. U kunt bij ons ook terecht voor machinehuur (incl. machinist), wij hebben eigen maaimachines, graafmachines en nog vele andere machines. Wij leveren ook planten tegen lage prijzen doordat wij groot inkopen. U betaalt bij ons slechts € 20,00 per manuur en voor machines (incl. machinist) € 30,00 per uur. Hofgarden werkt door het hele land voor particulieren en bedrijven. Wij rekenen geen voorrijkosten of reisgeld.

 

Bij ons is de klant nog koning en geven op al onze werkzaamheden schriftelijke garantie en garantie is garantie. Wij verkopen schuttingen, planten, kunstgras, serres, daken, tuinhuizen, stenen, etc. Wij hebben goede referenties bij werkspot. Tevens kunnen wij tuinontwerpen voor u maken. Kosten hiervoor zijn € 300,00. Voor bomenrooien hebben wij 24 uurs dienst. Dit is alleen als er een boom is omgewaaid.